Verdien meer geld als eigenaar op BednBlue.

Waarom met ons werken?

  1. Het kost u minimale tijd om uw jacht op de lijst te zetten.
  2. Wij bieden gratis wereldwijde reclame voor uw jacht.
  3. Voor elke geboekte charter behouden wij een commissie van slechts 4%.

Wij zijn hier om u te helpen.

BednBlue is er om u te allen tijde te helpen met alle vragen of problemen die zich kunnen voordoen. Van het voorbereiden van een jacht en het bepalen van uw prijs, tot het bevestigen van uw boekingen en uitbetalingen, wij bieden u de tools en middelen die u nodig heeft.

Notering in 3 Stappen

Stap 1

Klik hier om uw jacht te noteren.

Stap 2

U vult dan uw jachtgegevens in.

Stap 3

Begin met boeken en verdien geld!

Over BednBlue

Wat is BednBlue?

BednBlue bestaat uit mensen met uitgebreide ervaring in de jachtcharterindustrie en biedt een steeds moderner jachtcharterplatform. Ons doel is om reizigers en jachteigenaren direct met elkaar in contact te brengen en tegelijkertijd de kosten te minimaliseren en het risico voor alle betrokken partijen te elimineren.

Meer dan 11900 tevreden eigenaars!

  1. Verdien meer.Eigenaars die het BednBlue Platform gebruiken, zien hun charterwaarde gemiddeld met 32% stijgen.
  2. Bespaar kostbare tijd.Ons geavanceerde platform voorziet u van de juiste tools om uw jachten gemakkelijk te beheren en om direct met uw gasten te communiceren.
  3. 24/7 ondersteuning is beschikbaar.Wij zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft.

Betalingen eenvoudig gemaakt

Hoe betalen de gasten?

BednBlue handelt alle betalingen af en u zult nooit direct met geld te maken krijgen. De gasten zullen worden belast zodra zij hun reservering maken.

Hoe word je betaald?

Het is heel eenvoudig. Uw betaling start automatisch 24 uur na de check-in van de gast. Enkele van de methoden die u kunt instellen voor uw uitbetalingen zijn de directe storting, internationale bankoverschrijving of PayPal.

Inkomsten en vergoedingen.

Uw jacht op BednBlue plaatsen is gratis. BednBlue rekent alleen een eigenarentarief van 4% voor elke reservering, dat de transactiekosten dekt.

Vaak gestelde vragen

Ik heb geen tijd om mijn jacht op de lijst te zetten. Kunt u dat voor mij doen?

Om uw jacht te registreren, dient u een gebruikersaccount aan te maken. Om veiligheidsredenen heeft alleen u toegang tot uw account, en daarom kunnen wij uw jacht niet voor u aanbieden. Het kost u minimale tijd om uw jacht te registreren aangezien het proces eenvoudig is en de gemiddelde tijd om een jacht te registreren is 15 minuten per jacht.

Is een vermelding van mijn jacht op BednBlue een bindende overeenkomst?

Het is geen bindende overeenkomst. U zult uw jachten te allen tijde kunnen charteren buiten het BednBlue platform om. Het is echter belangrijk om de kalender van uw jacht up-to-date te houden op BednBlue voor niet beschikbare data, zodat u geen boekingsaanvragen ontvangt voor data die al geboekt zijn.

Moet ik nog iets doen nadat ik mijn jacht naar de beurs heb gebracht?

Wij zullen u op de hoogte brengen als er actie vereist is. Telkens wanneer u een reserveringsaanvraag hebt, en nadat het bedrag van de charter is gebonden, ontvangt u een e-mail en een sms om de reservering te bevestigen.

Ik bied alleen eendaagse tochten aan, kan ik mijn jacht op de lijst zetten?

U kunt in uw advertentie gemakkelijk aangeven dat u alleen eendaagse cruises aanbiedt.

Klaar om te verdienen?
Klaar om te verdienen?